Nejen Carlo, Camilla je také blázen do těchto neuvěřitelných jídel: z některých by vám tuhla krev v žilách

před 10 měsíce 95
Nejen Carlo, Camilla je také blázen do těchto neuvěřitelných jídel: z některých by vám tuhla krev v žilách

Zdá se, že Queen Consort Camilla má velmi zvláštní vkus, pokud jde o jídlo, zde jsou její oblíbená jídla.

Chuť je velmi složitá věc, kterou je těžké časem zkrotit a vybudovat. Část se vlastně formuje časem, jako děti, kdy některé věci hned a téměř iracionálně preferujeme a jiné nenávidíme. A to je také místo socioekonomická struktura kde jsme vyrůstali.

Chudé dítě v Zambii pravděpodobně nebude mít humra a šampaňské jako své oblíbené jídlo. Pak jsou to zkušenosti, které v životě máme, možná vášeň pro vaření sami, obědy a večeře v restauracích, zahraniční cesty atd. Složitá a složitá hádanka vkusu, která se právě proto, že je postavena na celoživotních osobních zkušenostech, liší jednotlivec od jednotlivce.

A proto je zajímavé si to představit co Queen Consort Camilla mohla milovat. Žena ušlechtilého původu, dcera velitele oceněného mnoha vyznamenáními a baronky. Dnes víme mnohem víc, díky na příběhy jeho syna královny manželky, Thomas Parker Bowles.

Co Queen Consort Camilla miluje a nenávidí k jídlu

Muž řekl, že jako dítě se jeho matka vždy ptala na neděli jeden z předbalených koláčů s kuřecím masem které jsou ve Velké Británii velmi známé. Protože se musí řídit vegetariánským stylem krále Charlese, teď jí většinou čerstvou zeleninu ze zahrádky, ochucené olejem a různým kořením. Ale každou chvíli nepohrdne rybami v guláši.

Zdá se, že je obzvláště hrdá bílé broskvekterou se za desítky let naučil vypěstovat k dokonalosti a o kterou panuje malá rivalita s králem, který o sobě tvrdí, že umí lépe růst.

Nemá rád vařeníVe skutečnosti tvrdí, že by měl tolik hrůz, co by mohl vyprávět, pokud jde o jídlo. Papriky mu vůbec nejdou v žádném případě se vyvarujte chilli papričky a česneku, kterou považuje za příliš silnou a má otravnou chuť. Má vášeň pro zmrzlinu a hořkou čokoládu a miluje klasické fish and chips.

nicméně jeho oblíbené jídlo je jiná a nemusí se trefit do vkusu mnoha italských čtenářů. Promluvme si o Fazole z konzervy Heinz nasypané na plátky toastového chleba. Mnohem hůř to asi mohlo dopadnout pro kuchaře královské rodiny, kteří s těmito chutěmi a vzhledem k věku obou panovníků nejsou povoláni k přípravě velkých bohatých jídel plných různých úprav.

The post Nejen Carlo, Camilla je také blázen do těchto neuvěřitelných jídel: z některých by vám tuhla krev v žilách appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek