Leberknödelsuppe je velmi bohatá a lahodná polévka. Recept, který Majkl zná, pochází z Bavorska. Specialitou této polévky jsou jaterní knedlíky, které jsou obvykle velké. Podávají se v hovězím vývaru a kombinace je úžasná. Ingredience na hovězí vývar (připraví 4 litry dobrého hovězího vývaru): 2 cibule 1 stroužek česneku 2 kořeny petrželky 3 mrkev 1/3 celeru 1 bobkový list 4 ks nového koření 4 ks celých pepřů 2 čajové lžičky soli 1 až 2 kg hovězího žebra 4 ks kostí z hovězí dřeně 6 litrů vody Ingredience na 9 knedlíků: 1 cibule 1 lžíce másla 1 stroužek česneku 2 vejce 1/2 kg hovězí játra (lze nahradit vepřovými játry nebo kuřecími játry) 3 staré housky 1/2 litru teplého mléka 300 až 400 g strouhanky 1 lžíce domácího sušeného majoránky 1/2 čajové lžičky soli 1/2 čajové lžičky pepře Pokud jde o recept, postupujte podle pokynů ve videu. Dobrou chuť!