Nejlepší hotové omáčky: 6 nejlepších

před 10 měsíce 174
Nejlepší hotové omáčky: 6 nejlepších

Podívejme se, jaké to jsou nejlepší hotové omáčky koupit v supermarketu, ty, které vždy uchovávejte ve spíži, pokud nemáte čas vařit vlastníma rukama perfektní omáčka. V tomto žebříčku objevíme šest nejlepších hotových omáček, omáček k dochucení těstovin nebo jiných jídel během pár minut.

Žebříček nejlepších hotových omáček na trhu

Při sestavování tohoto žebříčku byly vzaty v úvahu různé prvky, jako například: nutriční hodnoty (kalorie, přítomnost cukru a soli, vlákniny a bílkovin) a seznam ingrediencí. Poté byla posouzena přítomnost dochucovadel nebo přísad, přičemž byly negativně hodnoceny ty produkty, které obsahovaly přísady, které nebyly doporučeny nebo kterým je třeba se vyhnout.

Fotografie Shutterstock | Od Littleaoma

Poté, co viděl nejlepší protlaky a rajčatová dřeň I v tomto případě nám s hodnocením nejlepších hotových omáček pomáhá společnost Altroconsumo, která sestavila seznam produktů zohledňující 95 značek hotových omáček všech typů. Pohybují se od klasické rajčatové a bazalkové omáčky po janovské pesto, od omáčky amatriciana po boloňské ragú. A tady jsou výsledky:

  • 1. Rajčatová dřeň s bazalkou a cibulí COOP
  • 2. AGRIMONTE hotová bio omáčka z cherry rajčat
  • 3. BARILLA Bazalka
  • 4. MUTTI klasická hotová omáčka
  • 5. RAJČOVÁ OMÁČKA BABIČSKÉ KONZERVY
  • 6 DE CECCO omáčka arrabiata

Jak vidíme z tohoto žebříčku, na prvním místě je hotová omáčka značky Coop, považovaná za perfektní nákup v poměru kvalita/cena. Ve skutečnosti tento produkt získal skóre 77 bodů, čímž se umístil na špici nejlepších hotových omáček.

Fotografie Shutterstock | Tatiana Bralnina

Samozřejmě zůstává naše rada nějaké připravit chutné a rychlé recepty na omáčky na těstoviny vlastníma rukama, ale pokud nemáte chuť nebo čas, může se vám hodit nahlédnutí do sekce omáček v supermarketu a nyní také víte, které jsou nejlepší hotové omáčky.

The post Nejlepší hotové omáčky: 6 nejlepších appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek