Zde je výběr recepty s čekankou, jemné výhonky konkrétní odrůdy čekanky Katalánska. Jejich chuť je příjemně hořká a obě se používají při vaření drsný Že vařené k přípravě mnoha druhů jídel, zejména těch tradičních z Lazia.
Začněme touto sbírkou receptůčekankový salát což je typické jídlo Lazio kuchyněvynikající pro doprovod k masovým pokrmům, jako jsou smíšené grily.
Pokud máte málo času, můžete je přinést na stůl omeleta plněná čekankou jako rychlá a snadná příprava druhého chodu.
Místo toho si můžete připravit lahodný první chod špagety s čekankou, ančovičkami a drobenkou chleba. Nebosalát z míchaných obilovin a vařených vajecvynikající pro vychutnání studené.
A pro jiný předkrm než obvykle vyzkoušejte crostini s kalamáry a čekankouideální pokrm pro sváteční menu.
The post Nejlepší recepty s čekankou, syrovou i vařenou appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.