Nejlepší utopenci podle receptu michelinského šéfkuchaře! ⭐️

4 měsíce starý 50
Nejlepší utopenci podle receptu michelinského šéfkuchaře! ⭐️


Utopenci, špekáčky s cibulí ve sladkokyselém nálevu. Kdopak by je neznal. Existuje mnoho receptů na ty nejlepší utopence. Každý je zkrátka dělá jinak a tak to má být. Každému podle jeho chuti. Špekáčky jsou oloupané, naříznuté nebo rozkrojené na menší části, cibule nakrájená na plátky. Nálev se vaří z vody, octa, soli, cukru a koření. Já jsem vyzkoušel utopence podle michelinského šéfkuchaře Pavla Pospíšila kterému děkuji za recept. Jak to dopadlo? Máte možnost si to vyzkoušet sami 👍 Napište mi do komentáře, jak vám utopenci chutnali ❤️ Přeji vám dobrou chuť, Brepta. Edit: V titulcích ve videu není uveden OCET 0,5 litru! Seznam ingrediencí: Špekáčky 6 až 8 kusů Zelená paprika 2 ks Červená paprika 2 ks Česnek 3 stroužky Cibule 2 ks Červená cibule 2 ks Voda 1 litr OCET 0,5 l Cukru 2 lžíce Sůl 1 lžička Nové koření 1 lžička Pepř 1 lžička Špetka chilli Bobkový list 5 ks Dvě větvičky libečku Dvě větvičky kopru E-shop: https://bit.ly/3l4QH1D




/

Recepty bez brepty Recepty bez brepty - Chuťovky video recepty Zdroj