Než struhadlo umyjete, položte jej na toto místo: bude jako nové

před 10 měsíce 75
Než struhadlo umyjete, položte jej na toto místo: bude jako nové

Pokud jej chcete zbavit zbytků, pak vám navrhneme metodu. Zde je, co udělat před umytím struhadla, aby vypadalo opět jako nové

Strouhadlo je jedním z nástrojů, který my Italové v kuchyni používáme nejvíce, protože nám umožňuje sýr ochutnat a zvýraznit jeho chuť.

Právě kvůli jeho širokému využití je však dobré vědět, jak toto příslušenství nejlépe využít a především jej co nejlépe uchovat a „prodloužit“ jeho životnost. Právě z tohoto důvodu vám je chceme ukázat jak nejlépe vyčistit struhadlo a co musíte udělat před praním.

Zde je to, co udělat před umytím struhadla

Všestrannost struhadla je uznávána po celém světě a jeho použití je prakticky konstantní v každé rodině. Dá se s ním vlastně strouhat sýr na těstoviny (typické použití tohoto nástroje), ale můžeme ho použít i s citrusovými plody, do moučníků nebo na strouhání chleba a dělat spoustu receptů. V mnoha případech se struhadlo umístí do myčky, kde udělá klasické mytí, ale my vám ho chceme navrhnout co dělat, než to dáte prát.

Jednou z nejlepších metod, jak dosáhnout vynikajícího výsledku, pokud jde o čištění struhadla, je dáme na cca 20 minut do mrazáku. Poté se nechá projít pod poměrně silným proudem vody z vodovodu a pečlivě se vysuší. Tímto krokem ve skutečnosti budeme schopni odstranit všechny ty zbytky, které by myčka s největší pravděpodobností nedokázala odstranit.

Zkuste udělat tyto věci, než jej dáte umýt (buttalapasta.it)

Ve skutečnosti ihned po umytí v myčce nádobí naše struhadlo bude jako nové a budeme ho moci okamžitě použít, aniž bychom se museli obávat, že budeme muset ručně odstraňovat poslední zbytky parmazánu nebo pomerančové kůry, které jsme použili minule. Pokud chceme, můžeme pro lepší odstranění zbytků sýra použít i citron. Tímto způsobem důkladně vyčistíme struhadlo a odstraníme i pachy.

Další velmi účinnou metodou, kterou lze před mytím našeho struhadla v myčce uvést do praxe, jepoužijte horkou vodu. Ve skutečnosti můžeme naše struhadlo namočit do podnosu s horkou vodou a sodou bikarbona. Tímto způsobem budeme schopni nejen precizně vyčistit naše nádobí, ale také budeme schopni likvidovat choroboplodné zárodky a bakterie. V případě plísní se však tato metoda nezdá být příliš účinná. Nezapomeňte však struhadlo při každém použití velmi dobře vyčistit, aby se zabránilo kontaktu s více zbytky potravin a skutečné kontaminaci potravin a aromat.

The post Než struhadlo umyjete, položte jej na toto místo: bude jako nové appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek