Nikdy jsem nezkoušela karbanátky chutnější než tyto, ingredience vás překvapí

před 11 měsíce 45
Nikdy jsem nezkoušela karbanátky chutnější než tyto, ingredience vás překvapí

Dnes vás chceme překvapit dobrým a chutným receptem dne, který je také trochu překvapivý, přijďte ho objevit hned teď!

Když chcete něco přinést na stůl lahodný druhý chod, ale také snadný na přípravu protože nechcete trávit hodiny v kuchyni, pak je toto recept pro vás. Jedná se o speciální masové kuličky, které jsou vynikající k vychutnání jako druhý chod, ale také originální k podávání hostům jako předkrm k aperitivu.

Víte, jaké jsou ingredience tohoto pokrmu? Ve skutečnosti, až je objevíte, budete překvapeni a tento recept vám přijde naprosto geniální. Na co čekáš? Čtěte dál a pojďme do kuchyně připravit výborné karbanátky!

Receptem dne jsou zeleninové karbanátky

Nyní můžeme konečně prozradit, jak se tyto chutné zeleninové karbanátky vyrábí. Víte, jaké zbytky máte v lednici? Příloha brambory, trocha mrkve, možná hrášek nebo cuketa, kterou jste včera nedojedli? No, budou to oni ingredience těchto super dobrých vegetariánských masových kuliček a proti plýtvání.

Jedná se o vynikající jídlo k jídlu teplé i studené, tyto masové kuličky můžete vařit na pánvi, smažené nebo v troubě, jak je pro vás nejvhodnější. V následujícím receptu najdete všechny pokyny, jak je udělat co nejlépe.

Ingredience ke koupi, aby se zeleninové karbanátky recept

  • brambory
  • míchaná zelenina (mrkev, hrášek, zelené fazolky, cukety, květák, brokolice)
  • vejce
  • strouhaný parmazán
  • strouhanka
  • Mouka
  • arašídový olej
  • sůl a pepř

Nyní, když jsme vám dali ingredience, stačí si přečíst, jak recept vyrobit Zeleninové karbanátky snadné, chutné a chutné, přinést na stůl ještě dnes!

Dnešní menu: co jíst ve středu

A vědět co vaření k obědu je dnes velmi chutnézvláště pokud chcete své hosty ohromit některými velmi speciálními pokrmy, stačí se podívat na naše návrhy na rychlé a snadné společné recepty.

Jako vždy na stránkách najdete spoustu nápadů, jak přinést na stůl chutná a snadno připravitelná jídla, která doplní vaše každodenní menu nebo pro zvláštní příležitosti! Zde je náš výběr jednoduchých a chutných receptů, které nejlépe obohatí váš dnešní jídelníček:

A konečně, pokud pořádáte a večeře s přáteli dáváme vám poslední radu: přečtěte si naši kuchařku na uvedeném odkazu, kde najdete mnoho receptů, jak sestavit celé chutné menu se snadnými, ale i ekonomickými pokrmy, abyste na své hosty udělali dobrý dojem a utratili jen málo!

The post Nikdy jsem nezkoušela karbanátky chutnější než tyto, ingredience vás překvapí appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek