O cejlonské skořici - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 1 rok 147


Putování po Srí Lance zavedlo šéfkuchaře Romana Pauluse na plantáž, kde se pěstuje pravá cejlonská skořice. 🇱🇰 Podívejte se, jak se skořice sklízí, čistí a pak samotná připravuje na sušení. 🔥 Zjistíte taky, proč je skořice typicky zarolovaná nebo jaké jsou rozdíly mezi levnější čínskou (či vietnamskou) skořicí a tou pravou cejlonskou, která zaručeně vylepší každý váš dezert, ale třeba i oblíbený kari recept! 🥘 Už jste někdy pravou cejlonskou skořici vyzkoušeli? A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/o-cejlonske-skorici

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes 0:00 Úvod 0:53 Jak se sklízí skořice 1:14 Zpracování skořice 2:38 Zabalení skořice 3:28 Jak se suší skořice 4:18 Jak se strouhá skořice 4:23 Jaké máme druhy skořice 4:48 Závěr

Lidl Lidl - Kulinářská akademie začátečníci Přečtěte celý článek