Už jste ochutnali Berlínský řízek? Pořádný kus vepřového masa obalený v trojobalu. Od klasického řízku se liší vrstvou křenu a hořčice. Nakonec smažení se na řízek položí kousek másla a dodělá se v troubě. Jako příloha se výborně ke skvělému řízku hodí salát z vařených brambor a vajec s troškou kopru. Tak lahodný řízek se salátem jste ještě nejedli! Vyzkoušejte luxusní Berlínský řízek! Dobrou chuť přeji! Brepta.
Seznam ingrediencí:
Křen
Hrubozrnná hořčice
Plnotučná hořčice
Vepřové maso (kýta)
Sůl a pepř
Vejce
Hladká mouka
Strouhanka
Olej nebo sádlo
Máslo
Uvařené brambory ve slupce 600 gramů
Okurky nakládané 100 gramů
Tři vejce natvrdo
Kopr
Sůl a pepř
Lžíce hořčice a worcestrové omáčky
Šest lžic majonézy
Malinký litinový mlýnek koupíte ZDE: https://bit.ly/3NNwhHU
WWW: https://www.receptybezbrepty.cz
/