Perfektní recepty na vaření divočáka

před 10 měsíce 148
Perfektní recepty na vaření divočáka

Milujete hru? Zde je mnoho nápadů pro vás recepty na vaření divočáka k dokonalosti, ať už pečený, grilovaný nebo dušený jako guláš. Nebo jako přísada, aby byla vynikající omáčka chutnější ragú z divočáka kterým těstoviny okořeníme.

Nejprve si povíme něco o marinování divočáka. Obecně platí, že všechny recepty, stejně jako cibetka nebo salmì, označují marinovat maso z divočáka před jeho vařením. Je to proto, aby se odstranila silná herní dochuť, poté se dochucuje a zjemňuje. Obvykle marináda, stejně jako v receptu terina z divočákavyrábí se z vína (bílého nebo červeného), zeleniny, jako je mrkev, cibule, česnek a koření.

Pokud chcete něco uvařit kančí žebra můžete je dělat na grilu nebo na uhlíkech z grilu, jinak je můžete dusit jako v případě dušené divočák s rajčaty.

The post Perfektní recepty na vaření divočáka appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek