Pomalu pečené hovězí s mrkví a bramborami recept

5 měsíce starý 20


Pomalu pečené marinované hovězí maso společně s mrkví a bramborami v jednom pekáčku. Díky pomalému pečení se bude maso doslova rozpadat. Recept si můžete přečíst v psané podobě a vytisknout i s obrázky a usnadnit si tak vaření na webu https://varimesmozkem.cz/pomalu-pecene-hovezi-maso-s-mrkvi-a-bramborami-recept/ kde se dozvíte i další užitečné TIPY. INGREDIENCE: 700 g hovězí zadní na 4 cm kousky 300 ml vody 6 brambor 2 mrkve olej sůl pepř sušený tymián MARINÁDA: 1 lžička soli 1 lžička plnotučné hořčice 2 lžíce medu 1 lžíce jablečného octa 2 lžíce sójové omáčky 4 lžíce sladké chilli omáčky 2 prolisované stroužky česneku

Vaříme s mozkem Vaříme s mozkem - Video recepty Zdroj