Preclíkový knedlík - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 1 rok 133


Louhované preclíky jsou skvělé i jen tak, ale když jich někdy omylem nakoupíte příliš, nevyhazujte je a namísto toho z nich připravte skvělé vařené knedlíky! 🥨 Šéfkuchař Roman Paulus má úžasný recept na preclíkové knedlíky, který zvládnete levou zadní. Budete k tomu potřebovat samozřejmě preclíky namočené v mléce a pár dalších surovin, mezi které patří i petržel nebo na másle restovaná šalotka. 🧅 Samotné knedlíky pak můžete uvařit v potravinářské fólii na páře nebo ve fólii a alobalu ve vroucí vodě. Skvěle se budou hodit k vašemu oblíbenému masu a představují ideální přílohu ke zvěřině. 🥩 S čím si je dáte vy? Suroviny: 1 dávka = 3 šišky: · 4 × preclík · 300 ml plnotučné mléko · 50 g máslo · 100 g šalotka · sůl · pepř · 1 špetka muškátový oříšek · 10 g listová petržel · 3 × vejce „M“ A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/preclikovy-knedlik

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

0:00 Úvod 0:05 Preclíky smíchané s mlékem 0:36 Restování šalotky 1:06 Příprava směsi z preclíků 1:35 Odležení základu 1:42 Balení do potravinářské fólie 2:22 Zabalení do alobalu 2:35 Vložení do vroucí vody 2:46 K čemu knedlík podávat neljépe?

Lidl Lidl - Kulinářská akademie profi Přečtěte celý článek