Přineste exotické ovoce na stůl s těmito recepty

před 10 měsíce 72
Přineste exotické ovoce na stůl s těmito recepty

Jak využít exotické ovoce při vaření? Jak nejlépe vyniknout chuť mango, papája, kiwi, ananas, mučenka a avokádo? My vám to povíme, stačí se řídit našimi recepty s exotickým ovocem pro vaše předkrmy, přílohy nebo jako dezert na závěr jídla. Exotické ovoce je ve skutečnosti perfektní jako přísada k použití ve slaných i sladkých pokrmech. Pojďme zjistit více.

The recepty s kiwi jsou našimi čtenáři možná nejzkušenější, jako např recepty na dezerty s ananasem. Toto exotické ovoce je nyní na našich stolech velmi běžné. Neobvyklejší je maracuja, kterou můžete ochutnat podle receptu maracuja soufflé.

Avokádo, mango, ananas jsou ingredienceHavajský krevetový salát. Dalším lahodným pokrmem jekrabí salát zatímco pokud máte rádi maso, můžete vyzkoušet grilované kuře s omáčkou z růže a manga.

Nakonec k masovým a rybím pokrmům mango avokádová salsa představuje jeden z receptů s velmi chutným a čerstvým exotickým ovocem, daným kombinací ovoce se zeleninou, jako je paprika, rajčata a cibule.

The post Přineste exotické ovoce na stůl s těmito recepty appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek