Recept dne: čekankový salát

před 10 měsíce 29
Recept dne: čekankový salát

Pro vás, kteří si chcete na stůl přinést lahodný pokrm, kterým chutným způsobem doplníte druhý chod, je zde náš návrh, který si můžete vychutnat s celou rodinou, recept dne které jsme pro vás vybrali, je opravdu snadné!

Recept dne: čekankový salát

Jsme si jisti, že salát z punterelleje to typická příloha lazijské kuchyně, čerstvý a křupavý salát vyrobený ze srdce cikorka rozmanitosti Katalánsko který se skvěle hodí k hlavním chodům masa.

Vyzkoušet ho můžete například v kombinaci se smíšenými grily nebo s bohatou italskou smaženicí. Puntarelle jsou v sezóně až do jara, využijte příležitosti přinést je na stůl!

Fotografie Shutterstock | UliAb

Ingredience k nákupu

  • punterelle
  • filety z ančoviček
  • vinný ocet
  • česnek
  • extra panenský olivový olej

Jakmile tedy budete mít na pracovní ploše všechny ingredience potřebné k přípravě tohoto dnešního receptu, stačí si krok za krokem přečíst, jak ho vyrobit.čekankový salátza pár minut je vaše příloha připravena k podávání.

Dnešní menu: co jíst v pátek

A vědět co uvařit k oběduvše, co musíte udělat, je podívat se na naše návrhy: jako vždy na ButtaLaPasta najdete spoustu nápadů, jak přinést chutné a snadno připravitelné pokrmy na stůl!

A konečně, pokud pořádáte a večeře s přáteli: přečtěte si naši kuchařku, kde najdete mnoho receptů na sestavení celého menu, abyste udělali dobrý dojem a přitom utratili málo!

The post Recept dne: čekankový salát appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek