Recept dne: dušené černé zelí jako příloha

před 1 rok 90
Recept dne: dušené černé zelí jako příloha

Víš jak vařit kapustu? Nabízíme vám vynikající recept dne, jak přinést jednoduchou, ale velmi chutnou přílohu na stůl, kde hlavním hrdinou pokrmu je on sám, černé zelí! I dnes vám nabízíme pokrm pro obohacení jídelníčku dne, který si u nás můžete uvařit. Pojďme se podívat, jak na to!

Nejprve si ale přečtěte recepty…

Ale nyní nastal čas okamžitě zjistit, jak připravit recept dne na přípravu společně s ButtaLaPasta!

Receptem dne je dušené černé zelí

Fotografie Shutterstock | Fotografie Vezzani

The dušené černé zelí je to chutná příloha, kterou můžete podávat s plátky toastového chleba. Je to typické jídlo podzimního a zimního období, které si vychutnáte právě tehdy zelenina je v sezóně.

Co potřebujete k vytvoření pokrmu, je několik ingrediencí včetně cibule, černé zelí přesně a čelisti. Ale pokud jeden chcete vegetariánský recept stačí nahradit tuto přísadu del seitan například nakrájené.

Pokud se vám recept líbil a chcete si ho také vyrobit, stačí, když budete postupovat podle odkazů a pokynů krok za krokem. A nezapomeňte se zítra vrátit na naše stránky, abyste objevili a nové jídlo dne společně připravit!

The post Recept dne: dušené černé zelí jako příloha appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek