Recept dne: jednoduché a rychlé těstoviny alla gricia

před 10 měsíce 82
Recept dne: jednoduché a rychlé těstoviny alla gricia

Tam Rychlý a snadný recept dne dnešního dne je vynikající těstoviny, které jsou součástí Lazio kuchyně tradiční, která se připravuje z několika jednoduchých ingrediencí. Pojďme se společně podívat, jak uvařit tento první chod s nezaměnitelnou a mimořádnou chutí, který vás potěší svou dobrotou v každém soustu!

Recept dne: těstoviny alla gricia

Tam grilované těstoviny je považován za praotce amatriciana, ne náhodou se mu říká bílá amatriciana. Ve skutečnosti se narodil v Amatrice v provincii Rieti a zahrnuje velmi jednoduché koření, připravené pouze z vynikajících surovin. čelisti nakrájené na nudličky, strouhaný sýr pecorino a nevyhnutelné posypání černým pepřem.

Pokrm je opravdu velmi rychlý na přípravu, takže je skvělý, pokud si ho chcete přinést na stůl něco chutného, ​​ale máte málo času k dispozici. Co se týče formátu těstovin, můžete zvolit klasiku rigatoniale také dlouhé těstoviny jako špagety Ach bucatini.

Fotografie Shutterstock | Ostranitsa Stanislav

Ingredience k nákupu

  • Těstoviny
  • čelisti
  • římský pecorino
  • Černý pepř

Pro optimální úspěch receptury grilované těstoviny musíte použít slaninu vynikající kvality a pamatujte, že by se neměla smažit na oleji nebo jiném koření, ale maso by se mělo samo opražit, aby ve vlastním tuku křupalo.

Dnešní menu: co jíst ve středu

A vědět co uvařit k oběduvše, co musíte udělat, je podívat se na naše návrhy: jako vždy na ButtaLaPasta najdete spoustu nápadů, jak přinést chutné a snadno připravitelné pokrmy na stůl!

A konečně, pokud pořádáte a večeře s přáteli: přečtěte si naši kuchařku, kde najdete mnoho receptů na sestavení celého menu, abyste udělali dobrý dojem a přitom utratili málo!

The post Recept dne: jednoduché a rychlé těstoviny alla gricia appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek