Recept dne: Katalánská zelenina se slaninou

před 10 měsíce 42
Recept dne: Katalánská zelenina se slaninou

Vybrali jsme pro vás dnešní recept dne, skutečně lahodnou přílohu na zeleninové bázi, kterou si připravíte v několika jednoduchých krocích a obohatí tak své polední či večerní menu! Je to pokrm z katalánské zeleniny restovaný a ochucený křupavou slaninou, vynikající kombinace chutí, kterou si můžete vychutnat!

Nejprve si ale přečtěte recept na…

Tak co, jste připraveni na dnešní jídlo? Nastal čas zjistit, jak připravit ten náš recept dne být vyroben společně s ButtaLaPasta!

Dnešní jídlo je Katalánská čekanková zelenina restovaná se slaninou

Fotografie Shutterstock | Olga Bombologna

Recept na Katalánská zelenina se slaninou Dá se připravit za pár minut a umožní vám přinést na stůl jednoduchou přílohu z velmi chutné zeleniny, která je ještě chutnější díky přítomnosti plátků slaniny.

V praxi, zatímco se zelenina vaří, připravíte soté na oleji a česneku, kde v několika krocích orestujete čekanku a slaninu na dochucení přílohy a můžete ji podávat hostům.

Chcete-li zjistit, jak tento pokrm připravit, stačí kliknout na odkaz výše, kde najdete všechny pokyny k receptu krok za krokem.

Jsme si jisti, že si jeho pravou a rustikální chuť velmi oblíbíte a zítra se uvidíme s dalšími recepty, které si společně připravíme rychle a snadno!

The post Recept dne: Katalánská zelenina se slaninou appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek