Pro recept dne dnes jsme se rozhodli navrhnout tradiční pokrm z kuchyně Romagna, který se nachází v Kniha receptů Pellegrina Artusihoznámá kniha s názvem Věda v kuchyni a umění dobře jíst. Jedná se o velmi snadnou přílohu na bázi květáku. Zde je návod, jak připravit jídlo v několika jednoduchých krocích!
Nejprve si ale přečtěte recepty…
Takže nyní nastal čas zjistit, jak připravit recept dne na přípravu společně s ButtaLaPasta!
Receptem dne je Artusiho květák ve stylu Romagna
Dnešní jídlo je připraveno podle receptu Pellegrina Artusiho známého pod jménem Květák na způsob Romagnavelmi jednoduchý, ale velmi chutný přípravek na přípravu za pár minut.
Hlavním rysem tohoto receptu je, že květák se nejprve nevaří, ale vařené přímo na pánvi spolu s několika dalšími jednoduchými ingrediencemi.
Ve skutečnosti to přinést na stůl chutná příloha budete potřebovat pouze rajčata, můžete si vybrat, zda použijete loupaná rajčata nebo protlak, případně rajský protlak, dle chuti, a na restování pak česnek a petrželku.
Za necelých 30 minut budete mít své Květák na způsob Romagna připravena k vychutnání, můžete ji použít jako přílohu k hlavním chodům na bázi masa. Nebo, jak navrhuje Artusi, jako příloha k vařenému cotechinu.
No, stačí zajít do kuchyně připravit dnešní jídlo, zatímco u mnoha dalších pokrmů se uvidíme zítra. recepty dne společně připravit!
The post Recept dne: Květák na způsob Romagna appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.