Recept dne: passatelli romagnoli

před 10 měsíce 73
Recept dne: passatelli romagnoli

Tady je jeden recept dne chutné na přípravu, abyste doplnili své menu lahodným způsobem. Je to jeden z typické první chody z Emilia Romagna nejvíce ceněné a je to určitě velmi chutné jídlo! S několika jednoduchými a originálními ingrediencemi přinesete na stůl jednoduchý a lahodný první chod ve vývaru!

Nejprve si ale přečtěte recepty…

Tak co, jste připraveni na dnešní jídlo? Nastal čas zjistit, jak připravit ten náš recept dne být vyroben společně s ButtaLaPasta!

Recept dne zní: passatelli ve vývaru

Fotografie Shutterstock | Luca Piva

THE passatelli romagnoli jsou jedním z typických jídel regionální kuchyně Emilia Romagnaa jsou to malé válečky připravené ze směsi vajec a parmazánu, která prochází speciálním nástrojem, s jehož pomocí se získá typický tvar.

Pokud tuto pomůcku nemáte k dispozici, nebojte se, k vynikajícímu výsledku můžete použít šťouchadlo na brambory nebo mlýnek na maso.

Jakmile jsou passatelli připraveny, vaří se v nich hovězí vývar a podávané jako horké. Případně můžete také použít zeleninový vývar. Jsme si jisti, že vaši hosté toto rustikální a originální jídlo opravdu ocení!

The post Recept dne: passatelli romagnoli appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek