Recept dne: Předkrmy na vánoční stromeček

před 10 měsíce 51
Recept dne: Předkrmy na vánoční stromeček

Náš dnešní snadný recept dne je mezi nimi Jednodušší a rychlejší vánoční předkrmy ale také velmi scénografické, které můžete připravit na párty! Jedná se o lahodné plněné jednohubky, které lze tvarovat jako vánoční stromky. Zde je návod, jak je připravit za pár minut!

Nejprve si ale přečtěte recepty…

Tak co, jste připraveni na dnešní jídlo? Nastal čas zjistit, jak připravit ten náš recept dne být vyroben společně s ButtaLaPasta!

Receptem dne jsou předkrmy ve tvaru vánočních stromků

Fotografie Shutterstock | plo

The vánoční stromečky jsou výborné vánoční dorty velmi dobré k jídlu, lahodné a chutné, ale také velmi krásné na pohled!

Ve skutečnosti udělají skvělý dojem, když je přinesete na stůl na pěkném podnose, vaši hosté se nebudou moci dočkat, až si pochutnají na vašich jednohubkách ve tvaru vánočního stromečku!

Je zřejmé, že s použitím vykrajovátka na sušenky budete schopni krájet velmi rychle, a pokud jej nemáte, můžete tvar sendvičový chlébnebo strouhanku, pomocí kartonu a ostrého nože.

Pokud máte chuť to udělat lahodné vánoční stromky pro vaše sváteční předkrmy klikněte na odkaz recept a postupujte podle všech pokynů. Za necelých 10 minut je vaše jídlo hotové!

The post Recept dne: Předkrmy na vánoční stromeček appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek