Recept dne: rychlé kalamáry smažené na pánvi

před 10 měsíce 41
Recept dne: rychlé kalamáry smažené na pánvi

Dnes recept dne které jsme se vám rozhodli nabídnout, pochází z naší kolekce rybích pokrmů. Je to vynikající chutný druhý chod, ve kterém jsou hlavní hrdinové kalamáry, měkkýše, které lze připravit mnoha různými způsoby. Tentokrát je děláme rychle a jednoduše s receptem, který se rychle stane jedním z vašich oblíbených! Pojďme se podívat, jak na to.

Recept dne: kalamáry smažené na pánvi

Tak co, líbí se vám představa přinést na stůl chobotnici smaženou na pánvi jako chutný druhý chod vašeho dnešního menu? No, jsme připraveni se společně podívat, jak připravit recept dne, který jsme pro vás vybrali, neztrácejme už čas!

Toto je opravdu jednoduchý recept na přípravu, tj kalamáry smažené na pánvi Jsou hotové za pár minut a můžete je chutně a křehce předložit na stůl. Aby byla chobotnice měkká a šťavnatá, pamatujte, že doba vaření je velmi krátká!

Fotografie Shutterstock | PhaiApirom

Ingredience k nákupu

  • kalamáry
  • olej
  • bílé víno
  • sůl a pepř
  • nasekaná petržel

Takže jste viděli, jak málo ingrediencí potřebujete k přípravě receptu kalamáry smažené na pánvi? A pak je třeba připomenout, jde také o velmi rychlé jídlo, které na stůl přinesete za něco málo přes půl hodiny. Jediné, co musíte udělat, je vyzkoušet tento pokrm ještě dnes!

Dnešní menu: co jíst v pátek

A vědět co uvařit k oběduvše, co musíte udělat, je podívat se na naše návrhy: jako vždy na ButtaLaPasta najdete spoustu nápadů, jak přinést chutné a snadno připravitelné pokrmy na stůl!

A konečně, pokud pořádáte a večeře s přáteli: přečtěte si naši kuchařku, kde najdete mnoho receptů na sestavení celého menu, abyste udělali dobrý dojem a přitom utratili málo!

The post Recept dne: rychlé kalamáry smažené na pánvi appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek