Recept dne: Rychlé lososové těstoviny

před 11 měsíce 62
Recept dne: Rychlé lososové těstoviny

Máte málo času a hodně hostů na oběd a nevíte, co připravit, abyste je nakrmili a navíc udělali dobrý dojem? Tak tady je ten náš recept dne, to je to pravé pro vás! Ve skutečnosti jsme se dnes rozhodli nabídnout vám první kurz rychlé těstoviny, snadné a velmi chutné. Zde je návod, jak ho připravit za pár minut!

Nejprve si ale přečtěte recepty…

Tak co, jste připraveni na dnešní jídlo? Nastal čas zjistit, jak připravit ten náš recept dne být vyroben společně s ButtaLaPasta!

Receptem dne jsou lososové těstoviny

Fotografie Shutterstock | Fotografie Bochkareva

s recept na lososové těstoviny můžete připravit velmi chutný první chod, ale také velmi snadno připravitelný během několika minut.

Tento klasický recept zahrnuje krátké těstoviny, jako je farfalle, penne nebo rigatoni, v závislosti na vašich preferencích. Pokud máte pár minut na dokončení svého menu, můžete si být jisti, jsou to rychlé těstoviny, které si můžete udělat opravdu za pochodu.

Dodržujte všechny naše pokyny, které si můžete přečíst v receptu, a přinesete na stůl skvělý první chod!

Uvidíme se zítra s rychlými a snadnými, ale také gurmánskými recepty dne. Ve skutečnosti v našich knihách receptů můžete vždy najít nové nápady pro vaše jídla v kuchyni s denními menu ButtaLaPasta!

The post Recept dne: Rychlé lososové těstoviny appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek