Recept dne: Sépie smažená na pánvi s citronem

před 10 měsíce 167
Recept dne: Sépie smažená na pánvi s citronem

Dnes je neděle a my jsme pro vás vybrali speciální jídlo, které obohatí váš jídelníček. K čemu jsme vybrali z naší knihy receptů dnešní recept dne? Už z názvu jste pochopili, že jde o druhý chod na bázi ryb, jehož hlavními hrdiny jsou sépie. Recept je snadný na vaření a také rychlý, ideální jídlo, pokud máte málo času na vaření, ale přesto chcete na stůl naservírovat něco chutného!

Recept dne: sépie s citronem

Co dnes jíme? Sépie s citronem! Ve skutečnosti je to přesně ono recept dne udělat v krátkém čase, který jsme pro vás vybrali. Jedná se o skutečně lahodný druhý chod na rybí bázi, který je připraven z velmi malého množství ingrediencí a který si vás získá na první ochutnání!

S našimi radami budete během několika minut schopni svým hostům naservírovat k obědu nebo večeři chutné a velmi lehké jídlo z mořských plodů. Doporučujeme připravit toto jídlo z čerstvých sépií, ale pokud je nemáte, můžete snadno použít mražené sépie.

Fotografie Shutterstock | Chatrawee Wiratgasem

Ingredience k nákupu

  • sépie obecná
  • Citrón
  • tymián
  • strouhanka
  • česnek
  • extra panenský olivový olej

Zajímá vás, jak připravit recept na le sépie s citronem? Pak si přečtěte kliknutím na odkaz na recept se všemi podrobnostmi pro dokonalou přípravu! V tuto chvíli nám nezbývá než vám popřát dobrou chuť a my vám to dámeuvidíme se zítra s dalším lahodným jídlem dne společně vařit!

Dnešní menu: co jíst v neděli

A vědět co uvařit k oběduvše, co musíte udělat, je podívat se na naše návrhy: jako vždy na ButtaLaPasta najdete spoustu nápadů, jak přinést chutné a snadno připravitelné pokrmy na stůl!

A konečně, pokud pořádáte a večeře s přáteli: přečtěte si naši kuchařku, kde najdete mnoho receptů na sestavení celého menu, abyste udělali dobrý dojem a přitom utratili málo!

The post Recept dne: Sépie smažená na pánvi s citronem appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek