Recept dne: slaný dýňový závin

před 10 měsíce 53
Recept dne: slaný dýňový závin

Dnes recept dne je ideální k tomu, abyste na stůl přinesli jiný než obvyklý pokrm ze zeleniny, sýrů a uzeného masa. Ve skutečnosti jsme pro vás vybrali recept slaný závin z dýňové dužinysýr první sůl a plátky smítko který dodá vašemu pokrmu extra výhodu! Jste připraveni zjistit, jak udělat tento slaný podzimní štrúdl? Pak čtěte dál!

Nejprve si ale přečtěte recepty…

Ale nyní nastal čas okamžitě zjistit, jak připravit recept dne na přípravu společně s ButtaLaPasta!

Receptem dne je slaný dýňový závin

Recept dne, slaný dýňový závin | Fotografie Shutterstock | Marco Mayer

The dýňový závin je to lákavé jídlo, které se perfektně hodí na stůl jako předkrm, ale také jako chutný druhý chod. Připravuje se ze štrúdlového těsta, které si můžete připravit vlastníma rukama.

Ale pro ty, kteří hodně spěchají a nemají čas nebo chuť těsto vyválet ručně, klasické listové těsto nebo tzv. křehké těsto.

Jedná se o chutný recept, který bude vypadat dobře i na jídelním stole bufet. Vaši přátelé a hosté si tuto pochoutku budou moci vychutnat i za studena, protože je opravdu vynikající!

Jediné, co musíte udělat, je sledovat odkaz a přečtěte si celý recept, postupujte podle návodu na přípravu dýňového závinu a užijte si svůj kulinářský výtvor! Dáváme sami sebe uvidíme se zítra s mnoha dalšími nápady, jak obohatit vaše menu!

The post Recept dne: slaný dýňový závin appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek