Co je lepší než a rychlé a snadné jídlo k obědu? Jednoduché, lehké a nízkokalorické jídlo! Pak to hned označte recept dne, a uložte si ji mezi své oblíbené, protože tato pečená zeleninová příloha čeká na objevení! K tomu vám nezbývá nic jiného, než pokračovat ve čtení!
Recept dne: zapečený květák
The květák je to velmi všestranný druh zeleniny, který se hodí k mnoha úpravám a jako příloha jistě nabízí to nejlepší. Tento recept doporučujeme vyzkoušet, pokud chcete na stůl přinést lehký, rychlý a snadno připravitelný pokrm!
Ve skutečnosti je to recept, ve kterém květák se peče přímo v troubě, tedy bez předchozího varu! To vám umožní optimalizovat a urychlit dobu jeho tvorby, uvidíte, v několika krocích je vaše příloha připravena k druhému chodu, který jste si vybrali do svého menu.
Ingredience k nákupu
- Květák
- Extra panenský olivový olej
- Česnek
- Petržel
- Koření
Jak můžete vidět ze seznamu potřebných surovin, tento recept z Zapečený květák není to obvyklý gratinovaný květák se strouhankou a máslem, ale je to zapečený květák bez bešamelu, lehký recept připraveno za pouhých 30 minut. Na co čekáte s jeho dnešní přípravou?
Dnešní menu: co jíst v úterý
A vědět co uvařit k oběduvše, co musíte udělat, je podívat se na naše návrhy: jako vždy na ButtaLaPasta najdete spoustu nápadů, jak přinést chutné a snadno připravitelné pokrmy na stůl!
A konečně, pokud pořádáte a večeře s přáteli: přečtěte si naši kuchařku, kde najdete mnoho receptů na sestavení celého menu, abyste udělali dobrý dojem a přitom utratili málo!
The post Recept dne: světle pečený květák appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.