Naše gulášová jízda pokračuje gulášem flamendr. Jako Češi máme guláš doslova ve všem a milujeme guláše prakticky z čehokoliv ? Dnes Vás čeká pikantní guláš flamendr. Vychází z poctivého základu, cibule a hovězího masa. Nejlepší maso na tento guláš je kližka. Guláš nejlépe chutná s rýží, nebo čerstvým chlebem. Je pikantní a proto si dopřejte i pořádně vychlazené pivo! Tak co? Vyzkoušíte guláš FLAMENDR? Přeji vám dobrou chuť! Brepta.
Seznam použitých ingrediencí
Cibule 400 g
Hovězí kližka 800 g
Pepř a sůl
Tymián a rozmarýn
Sádlo
Bobkový list
česnek
rajský protlak 70 g
Mletá paprika 15 g
Hovězí vývar 1 l
Okurky 200 g
Paprika
Chilli
#Guláš #Brepta
WWW: https://www.receptybezbrepty.cz
/