Recept zpěvačky Patricie na bramboráky

před 10 měsíce 61
Recept zpěvačky Patricie na bramboráky

Jezte, abyste žili, nežijte, abyste jedli! Kdo má čas přemýšlet o jídle, když je v životě tolik jiných vzrušujících věcí, že den nemá dost hodin? To se stává i zpěvačce Patricii, která si většinou vystačí s občasnými jídly a malými porcemi na denní bázi.

„Určitě nejsem největší kuchař v rodině, ale moje máma šla příkladem a naučila mě lásce k vaření. Miluju ten proces, hlavně výrobu dortů a pamlsků. Můj přítel je větší kuchař než já. Ale já nejraději domácí jídla. , Omišská jídla – brambory s omáčkou a salátem,“ přiznává Patriša.

Většinou vaří více dní v kuse, aby to nemusela řešit každý den. „Celý týden se nedostanu k nákupu jídla. Do obchodu chodím každé dva dny, protože nedokážu odhadnout, co budu chtít jíst k večeři nebo obědu za pět dní,“ říká zpěvačka.

I když ráda vaří, dny, kdy si musí vystačit jen se snídaní a večeří, nejsou neobvyklé – Patricia má poměrně intenzivní pracovní režim a mnoho povinností. Zatímco jiní se snaží počet jídel snižovat, ona se ho naopak snaží zvyšovat a jíst třikrát denně, ale přiznává, že ne vždy se to daří. Čím rušnější den, tím méně chcete jíst, takže stačí i malá porce. V poslední době jsou Patriciiným oblíbeným jídlem polévky a kuřecí vývar, ale když musí vařit pro své přátele – hudebníky Helviji Finkise a Valterse Puce, zpěvačka zvolí lahodný a lákavý recept – zlaté bramborové placky se slaninou.

Reklamní fotografie

Bramborové placky se slaninou

Počet osob: 3

Ingredience:

  • 3 velké brambory;
  • 2-3 špetky soli;
  • špetka pepře;
  • 1/2 cibule;
  • 1 vejce;
  • 50 g strouhaného tvrdého sýra;
  • slunečnicový olej na smažení;
  • 100 g smetany;
  • 100 g slaniny;
  • 50 g okurky;
  • zelení na ozdobu.

Příprava:

Brambory nastrouháme, smícháme sůl, pepř, vejce, nastrouhaný tvrdý sýr, cibuli, promícháme a smažíme na rozehřátém oleji do zlatova. Osušte ubrouskem, dejte na svačinový talíř, na každou placku dejte lžičku zakysané smetany, kousek opečené slaniny, ozdobte najemno nakrájenou okurkou a zelí. Tuto svačinu je nejlepší podávat teplou.

Přidat komentář →

The post Recept zpěvačky Patricie na bramboráky appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek