Recepty na sýrový salát Burrata a podzimní jablečné palačinky od rodiny herce Richarda Leppera

před 10 měsíce 49
Recepty na sýrový salát Burrata a podzimní jablečné palačinky od rodiny herce Richarda Leppera

Tento týden program „Rodinný recept“ navštíví herec Rihards Leper a jeho manželka Krista Paula Leper, jejichž rodina má dvě dcery – Audrey a Patricii. V této rodině oba vaří, přičemž respektují svou práci a vzájemně se při tom neruší. Tentokrát Krista udělá svůj speciální burrata salát a dívky dostanou jablečné palačinky.

Burrata salát

Ingredience

  • Směs salátů;
  • 3-4 rajčata;
  • 1-2 okurky;
  • Prosciutto šunka;
  • Sýr Burrata nebo Mozzarella Buffalo (1 balení na porci);
  • 1-2 lžičky pesta;
  • 1-2 polévkové lžíce balzamikového octa;
  • Borůvky;
  • Jablko.

Příprava

  • Směs salátu dejte do mísy a přidejte nakrájená rajčata, okurky a jablko.
  • Do salátu přidáme prosciutto šunku, borůvky, pesto a balzamikový dresink a vše promícháme. Salát rozdělte na porce a každou posypte sýrem burrata.

Jablečné palačinky

Ingredience

  • 2 jablka;
  • sklenici mouky;
  • sklenice mléka;
  • 2 vejce.

Příprava

  • V míse rozklepneme vejce, přidáme mouku, mléko a mícháme, dokud nezískáme hladkou konzistenci.
  • Jablka nakrájíme na tenké plátky a přidáme do těsta.
  • Těsto nalijeme na vyhřátý, tukem vymazaný plech a pečeme, dokud palačinky nezezlátnou.
  • Jezte s marmeládou.

Dobrou chuť!

V programu se dozvíte, jak je plánován každodenní život mezi Rihardovou kreativní tvorbou a Kristinými architektonickými studiemi v magisterském stupni. Dát vše do jednoho kalendáře je těžké, ale všechno je možné, protože oba jsou největšími podporovateli svého úspěchu a růstu. Jak se říká – Krista jako architektka staví základy rodiny, zatímco Rihards jako umělec ji doplňuje uměním a kreativitou. Na druhou stranu rodina svěřila dobrou práci dceři Audrey.

The post Recepty na sýrový salát Burrata a podzimní jablečné palačinky od rodiny herce Richarda Leppera appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek