Recepty na večírky a výročí: nejlepší slaná i sladká jídla pro speciální menu

před 10 měsíce 46
Recepty na večírky a výročí: nejlepší slaná i sladká jídla pro speciální menu

Připravili jsme pro vás bohatou sbírku receptů na párty a příležitosti s těmi nejlepšími slanými i sladkými pokrmy pro všechny příležitosti.

Každá významná příležitost si zaslouží oslavit tím nejlepším možným způsobem i u stolu. Proto jsme pro vás vybrali bohatý seznam receptů na slaná jídla, od předkrmů k prvním chodům, od druhých chodů k hlavním chodům, aniž bychom zapomněli na dezerty, vhodné k sestavení speciální menu pro večírky a výročí.

Nejlepší recepty na oslavy a výročí

Budete moci uspořádat originální obědy a večeře se super chutnými pokrmy. Nechte se inspirovat našimi recepty, mnohé jsou výborné i na výrobu a slaný bufet opravdu chutný.

Předkrmy na večírky a výročí

Když mluvíme o předkrmy na večírky a výročí naše myšlenky se také obracejí k chutným předkrmům, které si můžeme vychutnat třeba s koktejlem. Pak si je také přečtěte rychlé nápady na aperitiv které navrhujeme, protože můžete najít mnoho nápadů pro své výtvory. Níže jsou uvedeny jednoduché recepty, které můžete udělat pro zahájení konkrétního menu.

The lahodné předkrmy Je tolik věcí, které můžete vyrobit, máte z čeho vybírat! Mnoho receptů je také velmi rychlých, takže nemusíte trávit příliš dlouho u plotny.

První kurzy pro oslavy a výročí

Mnohé z prvních kurzů, které zde najdete, jsou také součástí Vánoční menu snadné recepty, které obsahují mnoho jednoduchých receptů, které jsou však velmi chutné a dokážou uspokojit všechny mlsné jazýčky. Nejoblíbenější recepty jsou přesně ty, které vidíte v seznamu.

Tyto tři recepty prvního chodu na večírky a výročí jsou vhodné pro všechny mlsné jazýčky, pro ty, kteří milují masité pokrmy, pro ty, kteří se nemohou vzdát těstovin s příchutí mořských plodů, a pro ty, kteří si místo toho chtějí vychutnat lahodný vegetariánský první chod. .

Druhé kurzy

Obecně platí, že druhé chody, které se vaří pro večírky a výročí, jsou velmi bohaté, jako v případě Tradiční velikonoční menukterá vidí přípravu propracovaných receptur (i když jsou tací, kteří to chtějí udělat rychle, aniž by se vzdali chuti a rozhodnou se pro jednoduché recepty na velikonoční menu). Jídla, která najdete na tomto seznamu, na vás zapůsobí.

Tyto 3 recepty jsou vhodné pro všechny chutě, nebo spíše pro ty, kteří si chtějí pochutnat na pokrmech z masa a ryb. Pro ty, kteří preferují zeleninu, doporučujeme podívat se na recepty vegetariánské druhé kurzy lahodnější, vhodné pro zvláštní příležitosti.

Jedinečné pokrmy

Pokud si chcete pospíšit a netrávit hodiny u sporáku, můžete si tato delikátní jídla přinést na stůl jedinečná jídla k oslavě svátků a výročí. Jsou jednoduché na přípravu a velmi chutné.

Otevřením odkazů na různé recepty si všimnete, že existuje mnoho návrhů chutných variací, které vám umožní připravit vždy jiná jídla. Můžete získat tu nejlepší inspiraci a vytvořit ty nejchutnější kombinace na základě surovin, které preferujete.

Sladkosti na oslavy a výročí

Nakonec naši sbírku receptů na večírky a výročí zakončujeme těmi nejchutnějšími a nejklasičtějšími dezerty, které se hodí pro každou příležitost a potěší každého.

Samozřejmě, že pro ještě zvláštnější příležitosti, jako je 14. února nebo 8. března, vám doporučujeme jít a podívat se na sladkosti na Valentýna romantické a chutné, a to dorty ke dni žens mnoha tematickými nápady ke kopírování.

The post Recepty na večírky a výročí: nejlepší slaná i sladká jídla pro speciální menu appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek