Recepty s ančovičkami, to nejlepší a nejchutnější na levné, super chutné a lahodné rybí pokrmy pro doplnění vašeho speciálního menu.
Vidíme jak můžete jíst ančovičky s mnoha jednoduchými recepty udělat, abyste na stůl přinesli chutné pokrmy z ryb. Marinované, smažené, plněné nebo pečené: ančovičky jsou velmi všestranné ryby, které nám umožňují vytvořit mnoho pokrmů. Pak ihned objevte pokrmy, které pro vás kuchaři buttalasta.it navrhli. Zde je náš výběr receptů s ančovičkami, které si rozhodně nemůžete nechat ujít!
Ančovičky v dortové formě
Začneme klasikou, kterou podáváme jako předkrm nebo jako druhý chod, to jsou tyto ančovičky v dortové formě, tradiční recept z Kampánie. Tento pečený sardelový koláč je se strouhankou, česnekem, kapary a petrželkou, pokud chcete, můžete přidat i rajčata a bazalku.
Marinované ančovičky
The marinované ančovičky jsou rozhodně nepřehlédnutelným předkrmem. Můžete si to udělat buď s octem nebo citronem. Je to typický pokrm přímořských oblastí, který najdeme v praxi v každém italském regionu s výhledem buď na Tyrhénské moře, Jaderské moře, Jónské moře nebo Středozemní moře. Jsou jednoduché na přípravu a navíc velmi chutné.
Těstoviny s ančovičkami
V této sbírce receptů s ančovičkami samozřejmě nemůže chybět lahodný první chod. Takže tady jsou těstoviny s ančovičkami, ve dvou variantách, jedné z nejklasičtějších špagety s čerstvými ančovičkami v červené barvě, tedy s rajčaty. Zatímco ten druhý je tam těstoviny s ančovičkami nebo ančovičkami a mozzarellouneobvyklá a lahodná kombinace pro lahodné letní bílé těstoviny!
Smažené ančovičky
Na druhé chody si pak můžete dopřát a připravit si je smažené ančovičky, které jsou velmi chutné a chutnají i dětem. Stačí je pomoučit a poté namáčet do rozpáleného oleje, aby byly zlatavé a křupavé, stejně dobré jako ty slavné Neapolské kupo.
Solené ančovičky
A konečně, pokud máte k dispozici velké množství ryb, můžete také připravit některý z receptů své babičky, který předáte dalším generacím. Mluvíme o těch lahodných solené ančovičky. Tato tradiční klasická konzerva je velmi všestranná, protože vám umožní vychutnat si tuto dobrou modrou rybu po celý rok, stačí vzít filety, které potřebujete, a použít je místo filety z ančoviček které se často objevují jako přísady do chutných a rychle připravených pokrmů.
The post Recepty s ančovičkami, nejchutnější a nejsnadnější na okamžité vyzkoušení (a vypadat jako skutečný kuchař) appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.