Roberto Valbuzzi, fotka s manželkou šokuje fanoušky: nevypadá jako on, k nepoznání

před 11 měsíce 67
Roberto Valbuzzi, fotka s manželkou šokuje fanoušky: nevypadá jako on, k nepoznání

Na této fotce se svou ženou Roberto Valbuzzi, šéfkuchařem a porotcem Guest Courtesy, je prakticky k nepoznání: podívejte se sem.

Šéfkuchař Roberto Valbuzzi je jednou z nejoblíbenějších postav ve světě vaření i v televizi. Také miloval a sledoval na sociálních sítích, soudce Zdvořilost pro hosty Na svém instagramovém profilu obvykle sdílí mnoho příspěvků a příběhů týkajících se jeho pracovního i soukromého života.

V tomto ohledu vydal v minulých dnech u příležitosti velmi zvláštního výročí a fotografie spolu se svou ženou, Eleonora Laurito, což nechalo fanoušky v bezvědomí. Podívejte se sem na vlastní oči: na záběru se mu ani nepodobá, je prakticky k nepoznání.

Roberto Valbuzzi: fotka s manželkou šokuje fanoušky

Jak jsme právě řekli, šéfkuchař Roberto Valbuzzi je jednou z nejoblíbenějších tváří v televizi a vaření. Kromě účasti v několika velmi slavných televizních pořadech jako např Zdvořilost pro hosty A Kuchař na farmě, Valbuzzi je také majitelem a šéfkuchařem Crotto Valtellina v Malnate.

Každopádně v posledních dnech soudce o Zdvořilost pro hosty hodně se dostal do novinových titulků ne za svou kariéru plnou gólů a úspěchů, ale za jeden fotografie zveřejnil na svém instagramovém profilu. Už jste to viděli? Na dotyčném záběru je kuchař prakticky k nepoznání. Až to uvidíte na vlastní oči, jistě oněmíte. No, fotografie říkáme vám o datech před 11 lety. Tady Roberto je s manželkou Eleanor když byli právě zasnoubení. Šéfkuchař z Varese se totiž rozhodl u příležitosti jedenáctého výročí páru umístit na sociální sítě sérii snímků.

“Dnes 11 let od toho pohledu na přechod pro chodce v centru” napsal Valbuzzi jako komentář k fotografie. „Číslo 11 prý symbolizuje moudrost, intuici a úplnou rovnováhu mezi tělem a myslí“ dodal hned poté. „Věřím, že jsem to všechno dokázal najít jen proto, že jsem to s vámi sdílel“ nakonec uzavřel.

Opravdu dojemná zpráva, která hluboce dojala fanoušky páru, kteří okamžitě vyjádřili svou účast komentáři plnými náklonnosti. A co si myslíš ty? Kromě sladkého věnování jste v tomto mohli poznat šéfkuchaře fotografie minulosti?

The post Roberto Valbuzzi, fotka s manželkou šokuje fanoušky: nevypadá jako on, k nepoznání appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek