Rohlík pečený na klacku - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 11 měsíce 191


Na ohni nebo na grilu si většinou připravujeme hlavní chod, ale jednoduše zvládnete i přílohu. 🍞 A to nejenom grilovanou zeleninu, ale také pečivo! Šéfkuchař Roman Paulus natočil video návod na rohlíky opékané přímo nad ohněm. 🔥 Naučíte se namíchat nekynuté těsto, které potom, podobně jako třeba trdelník, namotáte na klacek. Pak už stačí jen několik minut nad žhavým uhlím a je hotovo – teplé rohlíčky, které si můžete dopřát právě jako přílohu k masu, nebo klidně i jen tak – třeba s máslem. 🧈 Už jste něco podobného někdy opékali? Suroviny: · 400 g hladká mouka · 1 lžička sůl · 3 lžičky prášek do pečiva · snítka čerstvé bylinky (rozmarýn a tymián) · 50 g vepřové sádlo · 140 g voda A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/rohlik-peceny-na-klacku

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes 0:00 Úvod 0:10 Příprava těsta 0:55 Vypracovaní těsta 1:08 Vyválení těsta do tvaru 1:48 Obtočení těsta na klacek 2:18 Opékání 2:39 Stáhnutí rohlíku z klacku 3:11 Závěr

Lidl Lidl - Kulinářská akademie pokročilí Přečtěte celý článek