Rozmáčklé brambory z trouby - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 1 rok 175


Brambory jsou úžasně univerzální. 🥔 Dá se z nich připravit spousta různých příloh, ale i hlavních jídel. Dnešní recept šéfkuchaře Romana Pauluse je na pomezí obojího. Pečené rozmáčknuté brambory skvěle poslouží jako netradiční příloha, ale správně ochucené se dají využít i jako menší vegetariánské hlavní jídlo – takové bramborové placky. Jejich příprava je snadná – Roman Paulus vám ukáže, jak je správně připravit, rozmáčknout s pomocí pečicího papíru i následně ochutit a nechat dopéct. 🔥 Na dochucení můžete použít buď parmazán, česnek a mix koření, stejně jako šéfkuchař, anebo přidat cokoliv dalšího, co budete chtít. 🧀 Už jste někdy tuto jednoduchou dobrotu vyzkoušeli? Suroviny: · menší brambory · extra panenský olivový olej · sůl · pepř · parmazán · česnek · koření podle chuti A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/rozmackle-brambory-z-trouby

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes 0:00 Úvod 0:10 Vyskládání brambor na plech 0:23 Rozmáčknutí brambor 1:00 Dochucení 1:10 Pečení 1:20 Ochucení sýrem, česnekem, a bylinkami 2:09 Dopečení a servírování

Lidl Lidl - Kulinářská akademie začátečníci Přečtěte celý článek