Rychlé a snadné recepty se smetanou? Odpověď na všechny vaše otázky

před 11 měsíce 94
Rychlé a snadné recepty se smetanou? Odpověď na všechny vaše otázky

Držíte v rukou balení krému a nevíte co s ním? Nabízíme vám 10 rychlých a jednoduchých receptů na krém dělat obojí slaná i sladká jídla.

Pro těstoviny vyzkoušejte carbonara se smetanou, budou puristé ohrnovat nos, ale je to fakt dobrý! Pak klasický recept milovaný také dětmi: le tagliatelle se smetanou, hráškem a šunkouvýživné a chutné.

Pro ty, kteří milují mořské plody, doporučujeme těstoviny se smetanou, krevety a cukety. A pak druhý neobvyklý, smetanový lososkterým můžete doprovázet smetanový špenát

Co se týče dezertů, s čerstvou tekutou smetanou vytvoříte lahodný dezert během pár minut Chantilly krém. Budete potřebovat pouze elektrický mixér a trochu cukru. Poté můžete jednu dochutit šlehačkou salát z čerstvého ovoce a šafrán nebo udělat a studený dort s berušky.

Pokud však máte rádi pudinky, můžete si je připravit panna cotta. A pro lahodný a originální konec jídla vyzkoušejte Nutellino likéruděláte svým hostům radost!

The post Rychlé a snadné recepty se smetanou? Odpověď na všechny vaše otázky appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek