S touto surovinou, kterou máme všichni v kuchyni, bude dort měkký jako obláček: vyzkoušejte to hned

před 1 rok 103
S touto surovinou, kterou máme všichni v kuchyni, bude dort měkký jako obláček: vyzkoušejte to hned

Přidejte tuto přísadu do těsta a váš koláč bude měkký jako obláček: nic tak jemného jsem nikdy nezkoušela!

Při přípravě a domácí koláč přímo vlastníma rukama není výsledek vždy takový, jaký jsme si přáli. Ve skutečnosti je často pod našimi očekáváními, protože konzistence je všechno, jen ne měkká.

Ale nebojte se, protože díky této surovině, kterou už máte doma, bude váš dezert jemný jako postel z peří! Přidejte do těsta a výsledek je zaručen.

Jakmile to vaši hosté ochutnají, budou doslova uchváceni, protože budou mít dojem, že jedí oblak. Nikdy jsem neochutnal nic tak jemného!

Dort bude měkký jako obláček: přidejte tuto surovinu a máte hotovo

Pokud vy také skříňové dorty obvykle vycházejí gumové a i trochu tvrdé jste na správném místě. Dnes vám to vlastně prozradíme tajný trik, aby byly měkké a nadýchané jako obláček. Dost pořiďte si tuto surovinu, kterou už určitě máte domapřidejte do těsta a máte hotovo!

Už jste pochopili, o čem mluvíme? Když ji objevíte, začnete ji používat neustále, protože doslova změní výsledek vašich domácích dezertů. Studna, přísada‘tajemný“ je bílek vejce. Stačí vyšlehat dotuha a zapracovat do zbytku dortové směsi, dávejte pozor, abyste ji nerozebrali, jemně promíchejte zdola nahoru pomocí silikonové stěrky.

Získáte tak pěnovou, jemnou a lehkou směs jako obláček! To však není jediné tajemství výroby velmi jemného domácího koláče. Aby nedošlo ke zničení dezertu, je také důležité věnovat pozornost některým dalším malým detailům.

Nejdříve, vaření má zásadní význam. Pro optimální výsledek je důležité, aby trouba byla schopna zaručit rovnoměrné rozložení tepla. Dále se musíte vyvarovat dalšího otevírání a zavírání dvířek trouby, jinak riskujete ohrožení úspěchu dezertu. Troubu otevírejte, až když je koláč dobře propečený a krásně nafouknutý.

Na závěr ještě jedna rada na závěr: nechte koláč vychladnout přímo v troubě, ale s pootevřenými dveřmi. Vyhnete se tak nebezpečným teplotním změnám, které by mohly dezert poškodit. Uvidíte, že i díky těmto opatřením budou vaše dorty stejně dobré jako od těch nejlepších cukrářů!

The post S touto surovinou, kterou máme všichni v kuchyni, bude dort měkký jako obláček: vyzkoušejte to hned appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek