Sabráž - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

1 měsíc starý 14


Sabráž je vskutku fascinující způsob otevírání lahví šampaňského či sektu. 🥂 A je i překvapivě snadný! Šéfkuchař Roman Paulus (kterému se to povedlo napoprvé) vám ukáže, jak takovou sabráž provést. ⚔️ Zjistíte, proč je důležité mít láhev šampaňského řádně vychlazenou, i v jakých úhlech a na jakém místě lahve sabráž provést. Vyzkoušejte si to jednou cvičně a pak můžete začít ohromovat hosty na svých večírcích. 🍾 Už jste sabráž někdy zkoušeli? Jak to dopadlo? A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/sabraz

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes 0:00 Úvod 0:10 Odstranění obalu 0:40 použití obalu a odstřelení 1:00 Servírování

Lidl Lidl - Kulinářská akademie profi Zdroj