Už jste někdy vyzkoušeli nefalšovaný vídeňský sacher neboli Sachrův dort? 🇦🇹 Jeho receptura je sice tajná, ale Roman Paulus má recept, který se s tím originálním může směle rovnat! Základem je korpus, kvalitní meruňková marmeláda a jemná čokoládová poleva. 🍫 Z video návodu se dozvíte, jak marmeládu připravit, aby byla krásně hladká, i jak nachystat cukrový rozvar na polevu. Stačí jen pár chvil a budete si moct začít nechat chutnat. 😋 Dejte nám do komentářů vědět, jaký dort byste si chtěli připravit příště!
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/sacher-dort
Suroviny:
- korpus na sacher dort ⌀ 22 cm
- 200 g meruňkové marmelády
- 125 ml vody
- 200 g krupicového cukru
- 150 g hořké čokolády (55% obsah kakaa a výše)
- šlehačka k podávání