Sladké a slané recepty s pivem: to nejlepší pro použití v kuchyni

před 10 měsíce 35
Sladké a slané recepty s pivem: to nejlepší pro použití v kuchyni

5. srpen 2022 připadá na Mezinárodní den piva zatímco 23. června je Národní den řemeslného piva hledaný Unionbirrai. Tedy kromě odhalení recept na výrobu piva doma Podívejme se, jak jej použít na pokrmy, jako jsou předkrmy, první a druhý chod, ale také na dezerty. Místo toho, abyste pili pěkný mražený hrnek, řiďte se našimi recepty s pivem a připravte tato jídla, vašim hostům se budou líbit!

Tam Světový den piva nemá pevné datum, ale slaví se každý první pátek v srpnu, takže pro rok 2022 je datum 5. srpna. Zatímco Národní den řemeslného piva hledaný Unionbirrai na 23. června slouží ke stále většímu šíření znalostí a kultury tohoto oblíbeného nápoje také v Itálii.

Důstojně si užít Mezinárodní den piva a Národní den řemeslného piva s vašimi přáteli vám nabízíme mnoho receptů s pivem na vaření, ve kterých je tento nápoj skutečným hrdinou!

Pivní receptury se k těm našim určitě krásně hodí středomořská kuchyně. Pivo má díky své lehce nahořklé chuti vlastnost skvěle zvýraznit chutě. Zde jsou předkrmy, které zahrnují použití piva, ideální pro oslavu Mezinárodního dne piva.

Mušle opepřené pivem

Fotografie Shutterstock | Plateresca

L‘opepřený mušlemi v pivu jde o lahodnou variantu klasického předkrmu, který místo vína obsahuje pro nuance pivo. Jedná se o velmi chutný pokrm, ideální pro zahájení receptového menu s pivem.

Smažená zelenina v pivním těstíčku

Fotografie Shutterstock | Lunov Mykola

K přípravě chutných pokrmů tlučená zelenina jako květy cukety pro vaše předkrmy postupujte podle receptu pivní těsto a výsledek bude velmi křupavý, ale zároveň lehký.

Krevety v pivu s cherry rajčaty

Fotografie Shutterstock | Fotografie Ryžkova

S receptem na krevety v pivu a cherry rajčata přinášejí na stůl rafinovaný předkrm hodný těch nejzvláštnějších menu. Toto jídlo je velmi snadné a velmi rychlé. Dále můžete také použít i mražené krevety při nedostatku čerstvých.

Mezi recepty s pivem nemohou chybět první chody. Pivo je výborné na dochucení omáček těstoviny na bázi uzeného masa a sýrů. Vynikající pro přidání extra nádechu chuti rizota a při cereální polévky.

Klobásové rizoto s pivem

Fotografie Shutterstock | tmalucelli

První chod voňavý a bohatý na chuť Klobásové rizoto s pivem je dosaženo s tmavé pivokterý pokrmu dodává nádech intenzivní chuti, která se hodí k vepřové klobáse.

Bramborový koláč s pivem

Fotografie Shutterstock | A. Zhuravleva

Zde je jeden z recepty s pivem chutnější a jednodušší na přípravu, Bramborový koláč s pivem, ochucené bílou cibulí a slaninou. Vše se pak bohatě posype strouhaným sýrem, který po gratinování dodá pokrmu tu správnou křupavost.

Pivo je také ideální pro vytváření velmi chutných receptů na základě bílé i červené maso jako je drůbež, králík, vepřové maso, telecí maso a zvěřina. Hodí se také k pokrmům na bázi Ryba jako treska, úhoř, losos, mořské plody, měkkýši. Aniž bychom zapomněli na vejce, která, když se uvaří s pivem, budou opravdu chutná.

Pivní kuře

Fotografie Shutterstock | Taťána Volgutová

Zde je recept na Kuřecí stehýnka na pivu, s mnoha variacemi, které můžete preferovat podle svého vkusu. Vlastně místo stehen můžete použít jiné střihy, jako např krájené kuře, nudličky, ale také s bocconcini a paličkami.

Pokrmy s pivem: Německá kuřecí křidélka

Fotografie Shutterstock | legrační obličej

The Německá kuřecí křídla jsou rychlé a jednoduché na přípravu, je to ekonomický, ale velmi chutný recept. The Ploutve v německém stylu vaří se v pivní omáčce, která pokrmu dodává skutečně vynikající chuť.

Telecí pečené na pivu

Fotografie Shutterstock | Marco Mayer

Klasika Telecí pečené na pivu je to ten správný recept pro zvláštní příležitosti, jako v případě Mezinárodního dne piva. Pro dosažení dokonalého výsledku dodržujte všechny uvedené kroky.

Hovězí maso pečené na pivu se slaninou

Fotografie Shutterstock | Dani Vincek

The Hovězí maso pečené na pivu se slaninou je to perfektní druhý chod k polentě nebo dobré bramborové kaši. Aby byl tento recept lehčí, použijte místo slaniny špek nebo uzenou vařenou šunku.

Frikadeller, dánské pivní karbanátky

Fotografie Shutterstock | AS Food studio

Novinář-kuchař Manuele Baiocchini připravil svůj pro Buttalapasta Pivní frikadeller v CasaBaio, slavné dánské ploché masové kuličky tak oblíbené v Dánsku i mimo něj. Recept je velmi snadný, jídlo připravíte za pár minut!

Pivní dezerty? Ano! Nebudete tomu věřit, ale k pivu se dají připravit i dezerty. Vyzkoušejte naše sladké recepty s pivem, které jsme pro vás vybrali, a ohromte své přátele i na Mezinárodní den piva!

Recepty s pivem: čokoládové brownies

Fotografie Shutterstock | Africké studio

Tam recept na pivní brownies umožňuje vyrábět slavné sladkosti čokoláda anglosaského původu s typickým čtvercovým tvarem, velmi jemné a lahodné. V tomto případě použijte Pivo Guinness a ochutnejte jejich zvláštní chuť!

Pivní palačinky

Fotografie Shutterstock | Olga Larionová

Vynikající a chutné, pivní palačinky jsou jako třešně, jedna vede k druhé! Po přípravě je můžete naplnit pudinkem a čokoládou. Jsou vynikající, pokud je doplníte dobrou sklenkou limoncello ledový a čerstvý bílý vermut.

Recepty na dezerty s pivem: Pivní palačinky

Fotografie Shutterstock | Ryžkovská fotografie

The pivní palačinky Jsou tak dobré, že si je vychutnáte i bez povidlové náplně nebo jiných krémů. Připravují se s blond pivo a pár lžic rumu, kromě obvyklých surovin (mouka, vejce a cukr). Vyzkoušejte je, jsme si jisti, že si je zamilujete!

The post Sladké a slané recepty s pivem: to nejlepší pro použití v kuchyni appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek