Slané kynuté rohlíčky se sýrem - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 3 týdny 15


Troufnete si na domácí rohlíky? 🥐 Je to hračka, obzvláště podle receptu šéfkuchaře Romana Pauluse! Ten tentokrát připravil návod na kynuté rohlíky plněné směsí sýru feta, špenátu, sušených rajčat a česneku. 🧄 Naučíte se ale vše od základu – jak připravit těsto, jak ho správně nechat vykynout, rozválet, rozkrájet a nakonec i zamotat do úhledných rohlíčků. Po upečení už jen stačí vydržet a nepustit se do nich, dokud jsou ještě příliš horké. 🔥 S čím byste si takové rohlíčky dali nejraději vy? Suroviny na 16 rohlíčků: Těsto: · 580 g hladká mouka · 40 g máslo · 40 g cukr krupice · 24 g droždí · 12 g sůl · 2 lžíce bílý jogurt · 250 ml plnotučné mléko Náplň: · 250 g sýr feta · 100 g zblanšírovaný špenát · 2 stroužky česnek · 50 g sušená rajčata · sůl · pepř Dokončení: · 1 vejce „M“ · 2 lžíce máslo A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/zrcadl...

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes: 0:00 Úvod 0:10 Příprava těsta 1:06 Vykynutí těsta 1:33 Náplň 2:12 Vyválení těsta a naporcování 3:25 Nakynutí rohlíků 3:39 Pečení 3:53 Potření máslem a závěr

Lidl Lidl - Kulinářská akademie pokročilí Přečtěte celý článek