Snadné a chutné recepty s topinamburem

před 10 měsíce 50
Snadné a chutné recepty s topinamburem

Pokud nevíte jak vařit topinambury Nabízíme vám seznam chutných receptů, jak tuto výživnou, lehkou a tělu prospěšnou zeleninu využít. Je to hlíza podobná bramboru známá také jako topinambur nebo německý tuřín, kterou lze přinést na stůl mnoha různými způsoby. Zde je návod, jak s našimi nejlepšími jednoduché a rychlé recepty s topinamburem dělat.

Nejlepší recepty s topinamburem na stůl

Fotografie Shutterstock | Lunov Mykola

S topinamburem můžete připravit mnoho jednoduchých, rychlých a chutných receptů. Zde je několik příkladů, jak tuto hlízu jíst. Pro milovníky polévek a vývarů dáváme recepty smetanové jeruzalémské artyčoky se slaninou a šlehačkou a trochu rýžová polévka ve vývaru s pórkem a topinamburem. Chcete-li získat další speciální, ale jednoduchý první chod, vyzkoušejte Jeruzalémské artyčokové rizotoje to snadné a vynikající pro zvláštní a chutné první chody.

Jak můžete vidět z našeho seznamu lahodné recepty s topinamburem jistě jste si všimli, že jsme vám nabídli mnoho druhů jídel. Od předkrmů k prvním chodům, od příloh k druhým chodům. S touto surovinou si tak můžete vytvořit celé menu.

A kromě jiného musíte mít na paměti, že kromě toho, že je chutná, je tato zelenina, jak si pamatujeme, vynikajícím spojencem pro vaši pohodu, protože má mnoho vlastností, které jsou dobré pro vaše zdraví.

Takže, když se vrátíme k našim pokrmům, jako přílohu si můžete vybrat z receptů Jeruzalémské artyčoky smažené na pánvinebo dělat bohy Jeruzalémské artyčoky s houbami velmi chutné. Pak jsou tu Jeruzalémské máslo a sýr z artyčoku a Pečené jeruzalémské artyčoky. Všechno jsou to jednoduché a velmi chutné pokrmy!

Konečně, bramborové krokety a topinambury jsou křupavým druhým chodem, který můžete prezentovat i jako nevšední předkrm. Recept zvládnete i bez brambor Jeruzalémské artyčoky smažené v těstíčkukteré jsou stejně chutné a osloví i děti.

The post Snadné a chutné recepty s topinamburem appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek