Špatný den? Najděte znovu svůj úsměv s tímto chutným menu

před 11 měsíce 63
Špatný den? Najděte znovu svůj úsměv s tímto chutným menu

Kdyby stačil jeden menu proti depresi lékaři by slavili, ale kromě jednoduchých vtipů musíte vědět, že tam jsou potraviny, které působí proti depresi, tedy potraviny, které vám pomohou získat zpět dobrou náladu tím, že blahodárně působí na mozek. Zde je tedy to, co jíst, abyste znovu získali úsměv.

THE cereálie integrály a hle jogurt mají být zařazeny do jídelníčku proti depresi, pak se to dá udělat snídaně s Ovesná kaše obohacené o jogurt probiotikumlískové ořechy a čerstvé ovoce, jako jsou banány a bobule.

NA oběd na stůl si můžete přinést pěkný talíř luštěnin s obilovinami a zeleninou, nejlépe zelenou, širokolistou. Pak jeden špaldová polévka je to ideální, stejně jako jednoduché a chutné celozrnné těstoviny se zeleninou.

Pak dáváte přednost Ryba k masu, vaření vynikající Pečený losos nebo to makrela s jogurtovou omáčkou. Jako přílohu si můžete udělat smažený špenátThe Zapečený květák Ach houby.

Nakonec jídlo zakončete bohatým ovocný salát sezóny a a čokoláda ze sušeného ovoce vyrobeno z hořké čokolády s minimálně 70-75 % kakaa. Proč? Je bohatý na polyfenoly, což jsou silné antioxidanty, které mohou zlepšit náladu.

The post Špatný den? Najděte znovu svůj úsměv s tímto chutným menu appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek