Sushi – jak naporcovat lososa - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 4 roky 225


Příprava domácího sushi je snadná. 🇯🇵 Pro toho, kdo si netroufne sám, máme návod od šéfkuchaře Romana Pauluse. Ten vás naučí porcovat lososa na skvělé sushi – maki, sashimi i nigiri. V několika minutách se naučíte, jak stáhnout rybu z kůže i jak správně krájet rybí maso na sushi. 🍣 Japonská kuchyně nemusí být drahá, když si ji připravíte sami doma. Stačí mít po ruce ostrý nůž a naučit se několik základních triků. Prozkoumejte proto celý náš sushi seriál, ať se toho naučíte co nejvíce. Sushi seriál: 1. díl – Pomůcky a příprava (https://www.youtube.com/watch?v=NFrP5yhKSwo) 2. díl – Jak připravit sushi rýži (https://www.youtube.com/watch?v=JnGaW0F_6Rs) 3. díl – Jak naporcovat tuňáka na sushi (https://www.youtube.com/watch?v=jkX0zWQBViQ) 4. díl – Jak naporcovat mořského vlka na sushi (https://youtu.be/seKkQ8SPYfA) A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/sushi-jak-naporcovat-lososa




Lidl Lidl - Kulinářská akademie profi Přečtěte celý článek