Sushi - rýže - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 4 roky 239


Video recept na přípravu speciální sushi rýže. V prvním dílu seriálu o sushi jsme představovali pomůcky na přípravu sushi. V druhém dílu se dozvíte, jak doma připravit sushi rýži tak, aby chutnala jako z restaurace. Šéfkuchař Roman Paulus vysvětlí jak udělat rýži v rýžovaru a jak připravit rozvar na ochucení. V dalších video receptech Kulinářské akademie Lidlu se pak dozvíte jak naporcovat rybu a jak správně zabalit sushi maki. Sledujte web a youtube Kuchyně Lidlu a staňte se expertem na domácí sushi! A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/sushi-ryze Suroviny: Rýže: - 500 ml sushi rýže - 500 ml studené vody - asi 5×5 cm řasy Kombu - 120 ml rozvaru Rozvar: - 190 ml rýžového octa - 80 g cukru krupice - 12 g soli




Lidl Lidl - Kulinářská akademie profi Přečtěte celý článek