Pečená krkovice která se doslova rozpadá, omáčka z výpeku, zelí a knedlík. To je ideální sváteční oběd na kterém si všichni zaručeně pochutnají! Vepřové maso podávané se zelím a knedlíkem je české národní jídlo které má hlubokou tradici. Vyzkoušejte tradiční jídlo u vás doma! Přeji Vám dobrou chuť, Brepta! Seznam ingrediencí: Vepřové maso 1500 g Cibule 6 ks Sůl, pepř a kmín Sádlo Hladká a hrubá mouka Špek 50 g Kysané zelí 500 g Cukr ►►
Vařte podle koření! ZDE: https://bit.ly/3Hr6Zv0 Pokud chcete podpořit moji tvorbu, navštivte můj e-shop a udělejte si radost! Děkuji Vám! (Ttrička a mikiny, prkénka, prémiové nože) ►►
https://www.receptybezbrepty.cz #Receptybezbrepty
MAIL: Brepta@receptybezbrepty.cz
WWW: https://www.receptybezbrepty.cz
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Receptybezbrepty
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/receptybezbrepty/
PINTEREST: https://cz.pinterest.com/receptybezbrepty
PŘIHLASTE SE K ODBĚRU A DEJTE LAJK! DĚKUJEME!