Technika restaurační kuchyně pro velmi jemnou a dobře uvařenou chobotnici: existuje jen jedno tajemství

před 10 měsíce 71
Technika restaurační kuchyně pro velmi jemnou a dobře uvařenou chobotnici: existuje jen jedno tajemství

Pokud chcete uvařit velmi jemnou chobotnici, můžete pomocí konkrétní ingredience zkopírovat techniku ​​restauračních kuchyní, které to dělají.

Nejlepší kuchaři dokonale vědí, jak vařit chobotnici aby to bylo hezké a jemné a chutné. Tak proč nezkopírujete jejich triky na vaření do svých rybích menu? My v buttalapasta.it dáme vám ty správné návrhy, abyste to udělali dobře, rychle a s malým úsilím!

Nemyslete si, že je těžké uvařit chobotnici a udělat ji velmi křehkou, prostě musíte dodržovat některé postupy a pak použijte nějaké triky, když dojde na vaření. Pokud budete pokračovat ve čtení, zjistíte, jak nejlepší kuchaři vaří chobotnici a dělají ji tak chutnou!

Jak vařit křehkou chobotnici

Jak jsme avizovali v názvu, technika restaurační kuchyně, jak mít velmi jemnou a dobře uvařenou chobotnici, je jedna. Právě ne, existuje několik technik, které umožňují, aby chobotnice byla velmi měkká během vaření. Nebo spíše začněme od začátku, tedy před samotným vařením. Maso z chobotnice je velmi vláknité, ale můžete ho změkčit i předem, řiďte se radami rybářů.

Ve skutečnosti doporučují vložte čerstvou chobotnici do domácího mrazáku alespoň na jednu noc, tímto způsobem maso zraje za studena, v praxi je měkčí a po uvaření bude ještě křehčí. Zvažte tedy možnost udělat si vlastní recepty s chobotnicí chcete si koupit čerstvé, protože mražené mohou být také velmi dobré a levnější.

Pak se dostáváme k samotnému vaření, skutečné tajemství kuchařů v restauracích to jepoužití sklenice červeného vína přidán do vody na vaření, která se musí, pamatujte, krátce povařit. Tato složka dokáže dodat chobotnici něhu nevídanou.

Konečně posledním trikem, který vám umožní vychutnat si výjimečnou chobotnici, měkkou jako ta z nejlepších restaurací, je odpočinek. To znamená, že po uvaření, které se liší podle velikosti vaší chobotnice (může trvat přibližně třicet nebo čtyřicet minut), trvá nechte ji ve varném vývaru. Tento odpočinek může trvat i hodiny, protože v něm musíte pokračovat, dokud chobotnice úplně nevychladne (na to však existují dva myšlenkové směry: jsou tací, kteří tuto akci doporučují, ti, kteří ne).

Nemusíte spěchat, protože tento trik umožní vláknům masa měkkýšů ještě více zkřehnout, a proto si můžete pochutnat na velmi měkké chobotnici, kterou můžete použít ve všech svých oblíbených receptech.

The post Technika restaurační kuchyně pro velmi jemnou a dobře uvařenou chobotnici: existuje jen jedno tajemství appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek