Těstovinová dieta, hubněte snadno a s chutí: nejpraktičtější a nyní to dělá každý

před 11 měsíce 142
Těstovinová dieta, hubněte snadno a s chutí: nejpraktičtější a nyní to dělá každý

Není pravda, že ji musíme úplně odstranit. Zde je těstovinová dieta, která vám umožní zhubnout snadno a vkusně

Jak se blíží prázdniny a (pro mnohé) dovolené u moře, znovu se jako každý rok vynořuje touha cítit se dobře ve svém těle a mít na váze méně váhy.

Nejde tedy jen o to, abychom se objevili a uspokojili estetické potřeby, ale také a především myslet na své zdraví a fyzickou pohodu. Výběr potravin ke konzumaci je proto také velmi důležitý, aniž bychom se nutně připravovali o potraviny, které máme rádi. To je důvod, proč je stále populárnější těstovinová dieta, proti všem očekáváním. Vysvětlíme si, jak funguje a proč se po něm netloustne.

Takto funguje těstovinová dieta

Těstovinová dieta vám umožní jíst dobře, vyváženě a zůstat fit s chutí a bez přílišných obětí. Ve skutečnosti diety „udělej si sám“ většinou vycházejí z počátečního předpokladu „žádné těstoviny“. Ve skutečnosti těstoviny je důležitý pro naši stravu, stejně jako sacharidy a všechny ty prvky, které tu naši tvoří požadavek denně. Dodržovat těstovinovou dietu samozřejmě neznamená muset jíst pouze těstoviny, ale dělat to každý den, aniž bychom ztratili zvyk, se kterým jsme vyrůstali od dětství.

Zde je několik návrhů (Buttalapasta.it)

Hubnutí pomocí těstovin je možné a navíc je to zdravá volba splňující nutriční požadavky. Pro výzkumníky a odborníky na výživu je tato strava ve skutečnosti důležitá, protože se vyznačuje rozmanitostí a bohatostí živin. Těstoviny jsou ve skutečnosti potravinou, která nám umožňuje přijímat vzácné živiny, jako jsou sacharidy, bílkoviny, cukry, ale také dobré tuky a zelenina. Dále miska na těstoviny obsahuje základní prvky které napomáhají naší metabolické pohodě, a proto se velmi doporučují pro zdravou a vyváženou stravu.

Je zřejmé, že přehánění s těstovinami může vést k problémům a také k přibírání na váze; proto je třeba dodržovat některá důležitá pravidla a nezapomenout, pokud chcete těstovinovou dietu dodržovat správně. Prvním pravidlem je uvařit těstoviny k zub, aby byl pokrm stravitelnější. Kromě toho obsahuje další pravidlo opláchněte těstoviny po uvaření, aby se odstranily přebytečné škroby. Pak by bylo vhodné upřednostnit celozrnné těstoviny ke klasickému, jelikož je bohatší na vlákninu, více zasytí a vynikající pro naše střeva.

The post Těstovinová dieta, hubněte snadno a s chutí: nejpraktičtější a nyní to dělá každý appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek