Vajíčková pomazánka určitě patří na Velikonoční stůl. Je to ideální recept ve kterém můžete „utopit“ přebytek vajec z Velikonoc. Podívejte se na můj recept, který dělám většinou od oka. Ale že jste to vy, tak jsem všechny suroviny do vajíčkové pomazánky zvážil. Pomazánka se výborně hodí na chleba, chlebíčky, jednohubky a podobně. Je to vynikající svačina. Vyzkoušejte luxusní vajíčkovou pomazánku i Vy! Přeji vám krásné Velikonoce a dobrou chuť! Brepta.
Seznam použitých ingrediencí:
Cibule 40 g
Okurky 70 g
Kapary 7 g
Sardelky 4 ks
Vejce 6 ks
Strouhaný sýr 80 g
Hořčice
Worcestrová omáčka
Majonéza 140 g
Pepř a sůl
Pokud chcete podpořit moji tvorbu, navštivte můj e-shop a udělejte si radost! Děkuji Vám!
►►
Když v e-shopu prémiových nožů v nákupním košíku zadáte heslo RBB získáváte 20% slevu na vybrané nože! (Kromě zboží v akci) Odkaz na obchod najdete v e-shopu: https://www.receptybezbrepty.cz