Typické asijské koření - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 1 rok 96


Šéfkuchař Roman Paulus se v rámci svého objevování asijské kuchyně vydal zjistit více o tamějším koření. 🇱🇰 Podívejte se s ním, jak se sklízí takový zázvor nebo kurkuma, které jsou nezbytnou součástí indické kuchyně, ale třeba také citronová tráva. 🍋 Ta se u nás nepoužívá tak často, ale přesto dokáže dát jídlům skvělý šmrnc. Uvidíte také koření, kterému se říká „kari listy“ a také to, jak se pěstuje pepř. A pokud si myslíte, že černý, bílý a zelený pepř jsou úplně různé rostliny, vysvětlí vám Roman Paulus, že tomu tak docela není. 🤯 Jaké exotické koření patří mezi vaše nejoblíbenější? A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/typicke-asijske-koreni

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes 0:00 Úvod 0:22 Citronová tráva 1:18 Zázvor 2:25 Kurkuma 3:21 Kari listy 4:12 Pepř

Lidl Lidl - Kulinářská akademie začátečníci Přečtěte celý článek