Vaječný likér, nebo taky vaječný koňak pochází z Anglie. Jelikož obsahuje rum, tak se u nás bez problému zabydlel. Rum lze nahradit také vodkou nebo brandy. Vaječný likér můžete následně využít pro přípravu různých cukrářských dobrot. Já mám vaječný likér nejraději po jídle, jako digestiv. Jeho příprava je jednoduchá. Velký pozor si akorát dejte na ohřívání žloutků. Teplota lázně nesmí přesáhnout 80 stupňů, jinak máte z vašeho díla míchaná vejce ? Přeji Vám dobrou chuť a krásný advent! Brepta.
Pokud chcete podpořit moji tvorbu, navštivte můj e-shop a obdarujte na Vánoce své blízké krásným dárkem. Děkuji Vám!
►►
Litinové nádobí SKEPPSHULT a velice oblíbený mlýnek na koření objednávejte ZDE: https://www.receptybezbrepty.cz/litinove-nadobi-skeppshult/
►►
Překvapení! Když v e-shopu www.premiove-noze.cz v nákupním košíku zadáte heslo RBB získáváte 20% slevu na vybrané nože! (Kromě zboží v akci) To je malý dárek ode mne. Blíží se Vánoce a určitě se bude hodit. Odkaz na obchod najdete v e-shopu https://www.receptybezbrepty.cz