Valentýn: menu, speciální recepty a nápady na 14. února

před 10 měsíce 31
Valentýn: menu, speciální recepty a nápady na 14. února

Přichází den dlouho očekávaný milenci, Svatý Valentýn! A my vám k nim dáme spoustu nápadů Recepty na valentýnské menu snadné a gurmánské! Pokud je vaším přáním strávit romantický večer, vězte, že není nutné se objednávat v restauraci, večeři při svíčkách můžete uspořádat i přímo doma.

Valentýnské recepty: to nejlepší pro chutné a snadné menu

Můžete uspořádat a dokonalé valentýnské menu s recepty v této kolekci si můžete vybrat afrodiziakum, elegantní a speciální menu. A tím, že se budete řídit našimi radami, jak ozdobit stůl, uděláte atmosféru jedinečnou.

Pojďme tedy společně objevit mnoho speciálních a snadno vyrobitelných valentýnských receptů pro vaše menu. S námi jeden zorganizujete mimořádná a romantická večeře, vášnivá a nezapomenutelná!

Předkrmy

Fotografie Shutterstock | nana77777

Začněme tuto kolekci sérií návrhů vhodných pro zahájení valentýnského menu. To je pravda, mluvíme o Valentýnské předkrmy, protože dobré menu vždy začíná předkrmy. Můžete se rozhodnout navrhnout různé předkrmy a koktejly nebo si můžete připravit jednotlivá jídla a přinést je přímo na stůl jako oběd nebo večeři. Zde je několik chutných návrhů!

Rychlé a snadné, chutné a chutné, tyto předkrmy, které nabízíme, jsou ideální k obědu nebo večeři na Valentýna. Zapisujte si oblíbené recepty, můžete je udělat i po 14. únoru, třeba za zvláštní příležitost jako je výročí, výročí nebo narozeniny.

První

Fotografie Shutterstock | SewerynCieslik

Poté pokračujeme vlastním menu, sestávajícím z první jídla Přípravky mohou být založeny na ryby, maso nebo vegetariáni. Všechny jsou chutné a obzvláště chutné. Naše volba šla především do Valentýnské první kurzy založené na rybách ale nejen.

Hlavní chod a romantické valentýnské menu je to určitě první, čím jednodušší, tím lepší, takže jednoduché recepty, které jsme navrhli, stále vyhovují tomuto úkolu. A pak, pro milovníky klasiky je tu Borghese Carbonara, skutečné eso v rukávu! Pokud dáváte přednost vegetariánským prvním chodům, existuje jeden vegetariánská carbonara.

Sekundy

Fotografie Shutterstock | CGissemann

Valentýnské menu na večeři pro dva doma také nějaké nesmí druhé kurzy, jednoduché a rychlé které jsou bohaté na chuť a zajímavé už na pohled. Cílem je definitivně dobýt svou druhou polovičku tím, že ji vezmete pod krkem! Zde jsou elegantní recepty, které vám pomohou udělat okamžik jedinečným.

Případně si můžete také nějaké vyrobit vegetariánské druhé kurzy chutné a rychle připravené pomocí našich rychlých a jednoduchých receptů. Naše kolekce se může hodit, pokud chcete vytvořit romantickou večeři bez masa a ryb.

Přílohy

Fotografie Shutterstock | KieferPix

To druhé musí být samozřejmě doprovázeno jednoduché recepty na přílohu na Valentýna. Chceme říci, že jednoduché valentýnské menu se skládá z rychlé recepty které v kuchyni nezaberou příliš mnoho času. Je to proto, abyste měli dostatek času na přípravu, ale především na to, abyste během večeře strávili čas s partnerem!

Co takhle si vybrat z jednoduchých příloh, které jsme navrhli výše? Jsou to jednoduché recepty Valentýnská večeře které se dobře hodí ke kombinaci s druhými chody v nabídce. Uděláte skvělý dojem!

Sladké recepty na Valentýna

Fotografie Shutterstock | Alexej Androsov

Každé menu hodné toho jména končí a lahodný a lahodný dezert, tím spíše na závěr večeře věnované zamilovaným! Zde je tedy mnoho receptů sladký Valentýn na 14. února, pojď Sušenky na Valentýna jednodušší než klasické dorty na Valentýna procházíte dezerty, které nikdy nevyjdou z módy!

Kromě těchto receptů můžete některé vyrobit Jednoporcové valentýnské dezerty že vám 14. únor ještě zpříjemní. Mezi jednoduchými sladkými recepty patří ten, který nesmí chybět dort srdce, pak vynikají některé čokoládové, které nesmí chybět. Nemáte už možnost si nějaké vyrobit?

Gurmánské valentýnské recepty

Fotografie Shutterstock | fotoknipy

Chcete zažehnout vášeň? Vyberte si je afrodiziakální recepty pro menu 14. února. Nechcete trávit moc času v kuchyni? Zkuste je jednoduché recepty. Jste perfekcionista a nechcete nic ponechat náhodě? The Gurmánské valentýnské recepty snadné a elegantní jsou ty pravé pro vás! Všechny jsou chutné a obzvláště chutné.

Jak ozdobit stůl

Fotografie Shutterstock | Africké studio

Chcete-li najít nápady, přečtěte si našeho průvodce jak ozdobit valentýnský stůl ideální na oběd nebo večeři. Poté, co co nejlépe zorganizujete mise en place, zbývá už jen začít vařit. Podívejte se také na ty nejlepší formy na srdce ke koupi online chrlit pokrmy charakteristického tvaru!

Doufáme, že jsme vám dali zajímavé nápady a nápady ke zkopírování pro váš speciální večer ve společnosti vaší milované osoby, nezbývá nám než se s vámi setkat u další sbírky receptů. A ať žije láska!

The post Valentýn: menu, speciální recepty a nápady na 14. února appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek